söndag 25 juli 2010

Tollarspecialen-Kolmården

Denna helg har vi tillbringat tillsammans med Karin och Milton på Tollarspecialen. Vi åkte upp i fredags morse och ägnade eftermiddagen åt att titta på alla duktiga lydnadstollare. Celtic och Milton satt duktigt bredvid och memorerade alla moment.

På lördagen sedan var det dags att kika på agility vilket Celtic tyckte såg väldigt kul ut, det var inte lätt att sitta brevid och titta på när de andra hade så kul på banan:) På eftermiddagen åkte jag och Karin en sväng till Kolmårdens Djurpark medans hundarna fick busa runt på egen hand i stugan.

Idag, söndag, så var det dags för utställning och Celtics tur att få vara med på banan. Eftersom Celtic precis fyllt 9 månader var det första gången som junior. Celtic uppförde sig bättre än någonsin, det var verkligen fullt fokus på att visa sig upp sig och lyssna på matte! Trots att klassen höll på i en och halv timme. Av 25 tikar i junior-klassen var vi 10 kvar i ringen när domaren valt ut sina favoriter. Celtic fick dock ingen placering men fick 1:a med HP och superfin kritik:

"Mycket trevlig juniortik. Vackert huvud med bra könsprägel. Korrekt bett. Fin ögonfärg. Väl ansatta öron. Bra hals och rygg. Bra bröstkorg och förbröst. Tillräcklig benstomme. Tillräckliga vinklar bak och fram. Rör sig med en drive. Trevligt visad."

Vill även passa på att gratulera brorsan Milton som blev 4:e placerad bland hanarna idag!

Celtic 6mån gammal



1 kommentar:

  1. GRATTIS! Till fin kritik och HP på Tollarspecialen jättebra bland så många och med tanke på att det var debut i junklass och hon var yngst.=)
    Smögenhälsningar från Fabian o Ida med matte

    SvaraRadera