lördag 27 oktober 2012

Idag har det hänt grejer x 3

1. Idag har Malin varit iväg med Celtic och Happy på apporteringstest i Göteborg. Detta var något som Malin skulle iväg på med Happys brorsa Mezzi och hans matte Carolina. När hon berättade det så tyckte att kan du inte ta med Cillen också! Vilket Malin gärna gjorde. Och så bra det gick!

Celtic klarade alla moment och blev godkänd! Domarens beskrivning av hunden: En allert hund som med stöd löser uppgiften. Finner och apporterar allt vilt. Tillräckligt tyst. Tror ni man blir stolt! Så minimialt lite som hon är tränad på det här. Tack Malin för ett en fantastisk insats:)


2. Efter apporteringstestet bar det av till Husdjurshälsan i Göteborg för röntgen av Happy och ögonlysning av Celtic. Celtic är ju hereditärts fri från PRA genom födseln men eftersom Celtic ska paras inom kort! ville vi givetvis kolla så att det inte fanns andra ögonsjukdomar. Allting såg bra ut så då var det bara att vänta på löpet...

3. Löpet lät sig inte väntas utan när jag fick hem Cillen på eftermiddagen var det bara att sätta på tikskyddet. Så går nu allt som planerat så kommer Celtic paras så fort hon går in i höglöp och få sin första valpkull till våren. Mer information om detta kommer!

2 kommentarer:

  1. Phew nerver sattes på prov igår! Kul att få köra cill!!
    Hon är ett krutpaket ��tilltäckligt tyst kul att ha det på pränt det är en fröjd att jobba med henne kanin mås and och duva plockade hon in igår!

    Det ska bli kul att få följa Er i det som komma skall ❤

    SvaraRadera
  2. Oj va kul och spännande med valpar:) Lycka till med allt ska bli kul att följa. Kram Josefin

    SvaraRadera