söndag 28 augusti 2011

Gustavsberg

Tack för denna fina bild Sofia, !

Idag var jag och Celtic med sällskap av Sofia och Viggo uppe i Gustavsberg i Uddevalla. Dagens väder bjöd på växlande sol med riktiga störtskurar men vad gjorde väl det med supertrevligt sällskap och ett riktigt bra resultat!

För det första var Celtic såå glad över att få ha matte för sig själv en hel dag, det märktes verkligen! Till på det skötte hon sig exemplariskt i ringen, hon var go och glad, lät domarna känna och klämma bäst dom ville och visade sig från sin absolut bästa sida. Och detta för en domare som Celtic föll i smaken.

Celtic fick excellent på kvalitén, blev bästa unghundstik i konkurrensen och fick CK. I bästa tikklassen placerade hon sig som tredje bästa tik och fick reservcertet!

Kritiken löd:
"Feminint huvud med bra uttryck. Mycket bra hals, rygglinje och kors. Mycket bra kropp. Utmärkta vinklar. Något utåtvidna tassar. Utmärkta rörelser.

Kul var också att många kommenterade att hon vuxit till sig och att mycket hänt med henne sedan i våras. Jag jag har själv tyckt att det hänt mycket under sommaren men å andra sidan är det svårt att avgöra när man ser sin hund varje dag och inte har så mycket att jämföra med. Var lite orolig ett tag att Celtic skulle se ut som en tanig unghund resten av sitt liv men hon har blivit vuxen hon också! Och tur är väl det för det var sista gången hon ställdes som unghund, nästa vänstervarv blir i öppenhundklassen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar