tisdag 30 augusti 2011

Rocktema!

 Idag har vi pudelrockaren Julius här då hans husse och matte jobbar bägge två. Han är så jäkla söt och go den här lilla killen. Har en liten förkärlek till just pudlar då min första hund Trixie var just en liten dvärgpudel.

Celtic ochJulius
Tråkigt bara att Celtic inte alls verkar uppskatta Julius sällskap för tillfället. Tidigare och i vanliga fall när Karin och Johan är med så brukar Celtic och Julius lek som tusan och ha jättemysigt ihop men när han är här ensam är hon bara jättelåg. Inte arg eller sur på något sätt utan bara låg. Vet inte om det beror på att det blir för mycket konkurrens om matte med både bebis och en till hund...Tror dock inte att det går någon nöd på henne för vi var ute två timmar på förmiddagen tillsammans med Karin och Snoop och då röjde hon och Snoop runt i skogen medan Julius fick stanna hemma. Så hon har fått sin "egentid".

Eftersom Celtic har gjort slut så har Julius hittat en ny söt tjej. Puss på dig Thelma!
Har även tänkt ta med Celtic ut i skogen en sväng i eftermiddag och lägga  ett spår när Julius åkt hem. Hoppas bara att det blir lite uppehåll för det har regnat i stort sett hela dagen. Känns inte helt schysst att lägga spår i spöregn nu så här i början.
Celtic sover, Julius kollar bort och Thelma är vit som ett spöke... Men jag fick med dom allihop:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar