söndag 2 oktober 2011

Spårträning v.39


Vädret har ju varit helt ljuvligt för det mesta denna veckan vilket har tillfälle till flera, långa härliga skogspromenader och även ett par spårtillfällen.
I torsdags blev det en väldigt spontan promenad med Malin och Happy. Celtic och Happy busade och lekte som attan, det är så underbart att se två tollare röja runt. Aldrig leker ett tollare bättre än med en jämlike. Celtic var så till sig och om sig att hon trillade ner i sjön två gånger, förstår man inte första gången när man springer ut på bryggan och trillar i att den är hal och att man kan ta det lite lugnt nästa gång??Nä, tyvärr inte...Förutom bus och lek så la vi varsitt ängsspår till tjejerna. Tyvärr så hade det blivit nästa mörkt när vi gick spåren så Celtic missade två av sina pinnar, men hon tog spåret väldigt fint i vilket fall.

I lördags var det dags för spår igen. Vi hängde på ett gäng från klubben ut i skogen. Sture gick ett spår på omkring 500m åt mig och Celtic för att se "om vi blivit något bättre sedan kursen". Det har vi nog blivit, missade en pinne men för övrigt gick hon kanonfint. Hon har ett otroligt fokus och en fantastisk arbetsvilja hela spåret. Sture tror att hon kan bli riktigt bra, det tror jag med;) Hängde sedan efter Sture när han skulle gå sitt 1500m spår med Ninja, vilken spårhund alltså, häftigt att se.

En bild på Celtics fina halvsyster Happy som fick HP på sin första utställning i lördags, grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar