fredag 8 april 2011

En dag på jobbet

Igår var det dags för Celtic vara med matte på jobbet. Vi var ute hos Victoria Carlerbäck i Målsryd och fotade en vårkampanj. Celtic plåtade ett tjusigt glittrigt halsband med ludd och var även "rekvisita" på en av modellbilderna. Hon är såå duktig och fotogenisk:) Återkommer med dessa bilder inom kort!
Fina lilla Sillen
 I onsdags var vi iväg och tränade lite på klubben. Äntligen är bägge träningsplanerna fria från snö och is och kanonfina att träna på. Körde lite lydnadsövningar och några agilityövningar. Celtic jobbade på väldigt bra och många gånger när det går riktigt bra vill jag bara träna mer och mer och göra det lite svårare vilket ofta resulterar i att man gör det snäppet för svårt och Celtic tappar fokus och motivation. Igår körde vi bara en liten stund på varje övning och slutade när det gick som bäst.
Full fart!

I väntan på nästa övning
 I tisdags hade jag egentligen planerat att åka på Elfsborgs tisdagsträning men regnet stod som spön i backen hela dagen så det kändes inte helt motiverat. Vi styrde om planerna och tog en promenad hem till Johan och Karin och bekantade oss med lille Julius istället. Julius med sina 1200gram var inte större än Celtics huvud och undrade först vad det var för jättehund som kom in i huset. Celtic var såå söt, hon försökte göra sig så liten som bara möjligt och nästan kröp ner i golvet där hon låg och viftade febrilt på svansen och fick fram något kuttrande läte. När Julius sedan kom fram och hälsade var hon jätteförsiktig tills de bekantat sig lite grann, sedan blev det bus och skoj, i den mån det gick med denna storleksskillnad.
Är han inte gudomligt söt?

Buren han Julius fått ärva av Celtic
 Ikväll är Erlendur iväg och roar sig och Millan åker ner med min med mamma och Ulf ner till deras stuga i Skummeslöv hela helgen så jag och Celtic får en liten myskväll på tu man hand:) Blir nog lite soffläge med en godisskål och tidig sänggång för i morgon bär det av på utställning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar