söndag 10 april 2011

Utställning Bohus Dag 2

Celtic var idag enligt domaren klassens bästa tik med otrolig potential, en hund som jag ska ta väl till vara på och som verkligen kommer att utvecklas. Men pga av hon för dagen inte var i sin bästa päls så ville han inte ge henne "mer än" Very Good på kvalitén.
Dagens kritik:
 " Mkt bra helhet. Feminint uttryck och huvud. Bra ögon och öron. Bra över och underlinje. Utvecklat förbröst. Mkt bra vinklar fram och bak. Ngt lösa armbågar. Jämna, effektiva rörelser. Bra påskjut. Ej i bästa pälskondition. Mkt bra temperament."

Jag är jättenöjd med kritiken och domarens riktigt fina lovord. Celtic  är en hund som som växer både fysiskt och mentalt för varje dag som går. Det är helt underbart att jobba med och äga en sån här fin hund!

Nu i eftermiddag har jag och Celtic varit ute på en lång skogspromenad i det underbara vädret. Vi har även varit hundvakter åt lille Julius. En riktigt mysig och tuff liten kille.

I morgon åker jag till Halmstad för fyra dagars jobb och kommer hem först på torsdag igen. Så hundarna får hålla tillgodo med husse tills dess.

1 kommentar:

  1. Va roligt det är att läsa alla olika kommentarer lille cillen får på era utställningar =)
    Julius var ju toksöt!! =)

    Puss från syster

    SvaraRadera