torsdag 31 mars 2011

Onsdagsträning

Gårdagen bjöd på underbart vårväder för den öppna onsdagsträningen på klubben. Ibland hänger vi på onsdagsträningsgruppen men för det mesta kör vi själva vid sidan om. Igår körde vi egen träning vid sidan om. Det är ett kanon träningstillfälle då planerna är fulla med hundar som ger perfekt störningsträning. Efter en lång vinter med mestadels inomhusträning tycker Celtic att det är lite väl spännande att träna ute och hon vill ha kolla på allt och alla runt omkring. Så mycket störningsträning kommer verkligen att vara på sin plats en tid framöver!

Startade passet med lite lek och bus för att Celtic skulle tycka att jag var roligare än allt annat runt omkring, det fungerade bra då jag tyckte att hon största delen av träningen höll bra fokus. Tränade sedan lite fritt följ, ställande under gång, apportering (gripande), och slalomingångar till agilityn.

När det gäller det fria följet tycker jag verkligen att senaste tidens arbete med att hålla positionen har gett resultat. Upplever att Celtic är rakare och inte framför mig som tidigare.

Ikväll är det dags för tävlingslydnad för Ditte. Får se vad hon säger om saken:)

Liten har blivit stor

2 kommentarer:

  1. Vad flitiga ni är med träningen! Har helt missat att ni bloggar. Kul att kunna följa er här. Ha det så gott! Linda och morbror Real

    SvaraRadera
  2. Ja, det gäller att passa på att träna nu så länge man orkar med och innan magen blir alldeles för stor:)

    SvaraRadera