tisdag 3 januari 2012

God fortsättning!

Redan januari och ett nytt år!

December månad var ganska lugnt vad gäller hundträning, lydnaden har mest bestått av lite inomhusövningar i vardagsrummet. Vi har istället ägnat oss åt massa långa promenader och Celtics nya favoritsyssla: leta kotte! Vet inte hur många kottar vi letat upp senaste månaden men många är det! Det är ju en kanonaktivitet denna årstiden, speciellt nu närt vi inte haft någon snö.

Eftersom det bara är drygt två veckor kvar till vårens lydnadskurs börjar så tyckte jag att det var dags att komma igång med lydnadsträningen lite igen. Så igår åkte vi upp till Tosseryd och ridhuset där för lite träning (har ju inte utnyttjat ridhusträningen alltför flitigt...). Celtic var pigg och glad men inte jättehet utan i perfekt träningsstämning. Var ett riktigt härligt träningspass!

Till helgen är det dags för My Dog, årets roligaste hundtillställning! Jag har anmält Celtic till bägge dagarna. Tycker att hon är riktigt fin i kroppen nu men TYVÄRR har hon även denna vintern fällt ur jättemycket... Får hoppas på att domarna inte är alltför fixerade vid pälsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar